FOREVER YOUNG, I WANNA BE FOREVER YOUNG
Ja gott folk det går ju sådär med bloggen men tiden finns helt enkelt inte där för tillfället, så mycket jag vill göra men så lite tid, när jag inte har saker med skolan fokuserar jag på vänner och familj framför bloggar och bloggande men någon gång borde jag kunna få tid över för att skriva här. 

Annars då? Jo skolan och klassen är riktigt bra och jag känner att man börjar komma in i allt, tur det, med tanke på hur skeptisk jag var från början är detta en riktig lättnad. I alla fall ville jag bara titta in och meddela att jag ska försöka blogga mer, hur det går får vi väl se men man kan alltid hålla tummarna.
#1 - Mikael

Hej, Modemannen här!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från Mikael

#2 - Natalie - Country music fan

Vilken läcker blogg du har! :)
Jättefin design för övrigt.

Sköt om dig! Kram